Ünlü rapçi Takeoff vurularak hayatını kaybetti

Ünlü rapçi Takeoff'un Houstan'da vurularak öldürüldüğü ancak kolluk kuvvetlerinden henüz yazılı bir açıklama gelmediği bildieildi.

Giriş Tarihi: 01.11.2022 16:23

Migos grubunun üyesi Takeoff'un Houston'da vurularak öldürüldüğü bildirildi.

TMZ'ye göre, 28 yaşındaki rapçi Takeoff ve Quavo, 810 Bilardo & Bowling Houston'da zar oynuyorlardı. Kimliği bilinmeyen bir kişinin açtığı ateşle Takeoff kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. İki kişinin daha vurularak hastaneye kaldırıldığı, ancak durumlarının belirsizliğini koruduğu konuşuluyor. Saldırıda rapçi Quavo ise yara almadı.



Takeoff kimdir?

18 Haziran 1994'te Houston'da doğan ve gerçek adı Kirshnik Khari Ball olan Takeoff, müzik kariyerine 2008 yılında başladı. Kendisi gibi rapçi arkadaşları Quavo ve Offset ile Migos grubunu oluşturan ve grupla birlikte toplam 5 stüdyo albümüne imza atan Takeoff, bunun yanı sıra Quavo ile solo olarak da 2 ayrı albüm yaptı.

Grup dağıldıktan sonra Quavo ve Takeoff'un, Cardi B ve Nicki Minaj arasındaki gerginlik sürecinde Nicki'nin yanında olduğu ve Cardi B'nin kocası ve Migos grubunun bir diğer üyesi Offset'i karşılarına aldıkları konuşuluyordu.

BİZE ULAŞIN