‘The Rings of Power’dan Prömiyer Kararı

Önümüzdeki ay iki bölümlük bir prömiyerden sonra, yeni bölümlerin ne zaman çıkacağına dair bilgiler paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 18.08.2022 13:00
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Eylül ayının başında iki bölümlük bir prömiyerle başlayacak. Prime Video daha sonra her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak şekilde haftalık periyodla bölümleri izleyicilerle buluşturacak. Bölümlerin ne zaman çıkacakları da tarihleriyle duyuruldu.

Bu karar sonrası dizi, pazar günü 10 bölümlük ilk sezonunun prömiyerini yapacak olan HBO'nun "House of the Dragon" dizisiyle büyük bir final karşılaşmasından kurtulmuş olacak. "The Rings of Power", ilk haftasını ikiye katlamak yerine bir bölümle açılmış olsaydı, her iki şov da ilk sezon finallerini aynı hafta içinde yayınlayacaktı ("Rings of Power" için 21 Ekim ve "Rings of Power" için 23 Ekim).



Son kararla, Amazon'un "Yüzüklerin Efendisi" dizisi, "Game of Thrones" dizisinden bir haftadan fazla bir süre önce, 14 Ekim'de sona erecek. Amazon'a göre, "Bölümler tüm dünyada aynı anda başlayacak, böylece tüm hayranlar aynı anda onları deneyimleyebilecek." Ülkemizde dizi prömiyerinin 2 Eylül'de gerçekleşmesi bekleniyor.
BİZE ULAŞIN