Warner Bros., The Batman'in Devam Filmine Henüz Yeşil Işık Vermedi

Matt Reeves ve Robert Pattinson'ın The Batman'inin devam filmine henüz yeşil ışık yakmadığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 16.08.2022 12:09

Variety'nin haberine göre orijinal filmin başarısına rağmen Matt Reeves ve Robert Pattinson'ın Warner Bros. Discovery'de The Batman'inin devam filmine henüz yeşil ışık yakmadığı ortaya çıktı.

DC Genişletilmiş Evren hayranlarına, franchise'ın karakterlerini ve olay örgülerini Marvel Sinematik Evreni ile benzer bir şekilde ortaya çıkarmak için 10 yıllık bir planı olduğu konusunda güvence verildi ancak şu anda yarışan birden fazla Batman ile, işlerin nasıl ilerleyeceği konusunda bazı karışıklıklar var gibi görünüyor.

Ben Affleck'in Batman'inin Aquaman'in devam filminden geri döneceği zaten onaylandı, Pattinson'ın pelerinli mücadeleci rolünü üstlenerek gişede 770 milyon dolarlık bir başarı elde etmesine rağmen henüz şirketten bir devam filmi için onay çıkmadı.

The Flash'ın geleceği de havada asılı görünüyor. Kaynaklar geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu Ezra Miller'ın hırsızlıktan tutuklanmasının ardından, Warner Bros. şimdi en kötüsüne hazırlanıyor ve filmi tamamen rafa kaldırmayı düşünüyor. Tıpkı, yapımına 90 milyon dolar harcadıktan sonra iptal edilen Batgirl projesi gibi.

BİZE ULAŞIN