Johnny Depp Al Pacino Yapımcılığıyla 25 Yıl Sonra İlk Filmini Yönetiyor

25 yıl sonra yapımcı koltuğuna oturan Johnny Depp, Al Pacino ile uzun süre ardından ilk filmini yönetiyor.

Giriş Tarihi: 16.08.2022 12:16

Al Pacino'nun da yardımıyla Modigliani'yi yönetmeye hazırlanan Johnny Depp, 25 yıl aradan sonra ilk kez yönetmen koltuğuna geri dönüyor.

Dennis McIntyre'ın aynı adlı oyununa dayanan yeni film, 1916'da Paris'te ekran uyarlamasıyla İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani hakkında biyografik bir drama. Modigliani, kendisi tarafından uzun süredir kritik ve ticari bir başarısızlık olarak görülen, hayatında bir dönüm noktası olacak ve nihayetinde sanatsal bir efsane olarak itibarını sağlamlaştıracak çalkantılı ve olaylı bir 48 saat içinde anlatıyor.

Depp yaptığı açıklamada, "Bay Modigliani'nin hayatının destanını ekrana getirmekten inanılmaz derecede onur duyduğum ve gerçekten alçakgönüllü olduğum bir hikaye" dedi. "Büyük zorluklarla dolu bir hayattı, ancak nihai bir zaferdi - tüm izleyicilerin özdeşleşebileceği evrensel olarak insani bir hikaye." diye ekledi.

Filmin yapımcılığını Al Pacino, Barry Navidi ve Johnny Depp üstleniyor. İlk kez 1997 tarihli Mike Newell filmi "Donnie Brasco"da birlikte rol alan Johnny Depp ve Al Pacino'nun sıkı dostluğu devam ediyor.

BİZE ULAŞIN