"The Menu"den kaliteli restoranlara kanlı dokunuş

Rahatsız edici yeni bir fragmandan yola çıkarak, izleyiciler gerçek bir şölen bekliyor.

Giriş Tarihi: 11.08.2022 15:21 Güncelleme Tarihi: 11.08.2022 15:23

Ralph Fiennes ile bu kasımda yemek menümüzde korku ve kaos var.

Sonbahar çıkışlı film, The Menu, Anya Taylor-Joy ve Nicholas Holt'un başrolü üstlenmesiyle, izleyicilere gerçek bir ziyafet sunuyor.

Mark Mylod'un yönettiği film, olay örgüsünün tam merkezinde kaliteli yemeklerin yer aldığı bir kara komedi olacak. (Beyz perdede mutfak draması 2022'de gerçekten çok moda!) Ve biraz rahatsız edici bu fragman bir dizi soruya ilham kaynağı oldu, en önemlisi de, "Burada gerçekten neler oluyor???"

Yaklaşan mutfak gerilim filmi hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey burada.

The Menu ne anlatıyor?
Film, ünlü Şef Slowik (Ralph Fiennes) tarafından yönetilen bir restoran olan Hawthorne'da bir grup insanın seçkin bir yemek deneyimi için geldiği uzak bir adada geçiyor. Müşterilerin her biri, yaşamlarında bir kez görülen bu mutfak savurganlığını deneyimlemek için 1.250 dolar ödüyor ancak bu deneyimin beklenmedik bir bedeli daha var. Vardıklarında, menüde sadece yemekten daha fazlası olduğunu ve hatta onların zevklerinden çok daha fazlasının olduğunu öğreniyorlar.

The Menu'nün oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Filmde Ralph Fiennes, korkunç ve çok beğenilen Şef Slowik rolünde başrolde yer alırken, Anya Taylor-Joy ve Nicholas Holt, ölümcül mutfak oyununa katılan genç bir çifti, Margot ve Tyler'ı (sırasıyla) oynuyor. Bu üçünün ötesinde, oyuncu kadrosunun geri kalanı eşit derecede etkileyici görünüyor: John Leguizamo, Janet McTeer, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Judith Light, Hong Chau, Rob Yang, Reed Birney, Mark St. Cyr, Rebecca Koon, Christina Brucato, Arturo Castro ve daha fazlası.

The Menu ne zaman beyaz perdede?
Menü, 18 Kasım'da Amerika çapında gösterime girmeden önce Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyer yapacak.

BİZE ULAŞIN