Marvel'dan Simu Liu 'The Simpsons'ta kilit bir başrol konuğu olacak

Marvel'ın Shang-Chi yıldızı Simu Liu 'The Simpsons'ta kilit bir rolde sevilen çizgi dizide başrol konuğu olacak.

Giriş Tarihi: 11.08.2022 11:46

Görünüşe göre Shang-Chi'nin başarısından sonra Kanadalı aktör Simu Liu, The Simpsons hikayesinde önemli bir rolde konuk oyuncu olarak Marvel Sinematik Evreninden Springfield'a doğru yol alıyor.

Marvel Sinematik Evreni'nin karizmatik Kung-fu ustası süper kahramanı Liu, Lisa Simpson'ın "kusursuz müstakbel erkek arkadaşı"nı canlandıracak. Liu, gelecek olan "Nelson'ın Lisa'yla tanışması" bölümünde yetişkin Hubert Wong ve konuk yıldızı seslendirecek. Bölüm, The Simpsons'ın 34. sezonunun bir parçası olarak yayınlanacak. Liu, Joe Mantegna'nın mafya babası Fat Toy ve Melissa McCarthy'nin Homer Simpson'ın çocuk rakibi olarak yinelenen kadrosuna katılacak. Aynı zamanda baş yapımcı ve yazar olan ortak showrunner Matt Selman, Deadline ile yaptığı röportajda şunları söyledi: 34. Sezon için heyecanlıyım. Muhtemelen şimdiye kadar gördüğünüz herhangi bir dizinin en iyi 34. sezonu. Bu yıl iki Halloween bölümümüz var, iki Treehouse of Horror bölümü. Biri her zaman yaptığımız gibi üç korkutucu mini hikaye ama bu defa çok daha korkutucu ve tuhaf.

Selman, The Simpsons'ın son sezonundan ne bekleyecekleri konusunda hayranlara göndermede bulundu: "Marvel'in Shang-Chi'sinden Simu Liu, yaklaşan bir şovda Lisa'nın kusursuz müstakbel erkek arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor. Homer'ın kayıp bir kaplumbağayı avlarken bir komploya karıştığı sezon prömiyerimiz var. Krusty'nin Ellen DeGeneres talk show'una katıldığı ve şaşırtıcı bir şekilde ters giden program için de çok heyecanlıyım. Ve sonra ikonik komedi efsanesi Melissa McCarthy için büyük bir konuk bölümümüz var."

34. sezon 25 Eylül'de yayınlanacak.

BİZE ULAŞIN