Brad Pitt'li "Suikast Treni" Amerika Gişesinin Bir Numarasında

"Suikast Treni" ilk hafta sonunda 30 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Giriş Tarihi: 08.08.2022 12:41

David Leitch tarafından yönetilen ve başrolünü Brad Pitt'in üstlendiği aksiyon filmi "Suikast Treni" (Bullet Train), bu hafta Amerika gişesinin bir numarasına yerleşti. Film açılış hafta sonunda 30.1 milyon dolar hasılat elde etti.

Her ne kadar ortalama bir sonuç olsa da bu hasılat filmin gişe liderliğini ele geçirmesine yetti, ancak 90 milyon dolarlık filmin Sony için karlı bir yapım haline gelmesi için önümüzdeki haftalarda ivmesini koruması gerekiyor.

Geçen haftanın gişe lideri "DC Süper Evciller Takımı" bu hafta listenin ikinci sırasına geriledi. Süper kahramanların evcil hayvanlarının maceralarına odaklanan animasyon film bu hafta sonunda 11.2 milyon dolar kazandı. Amerika gişesinin üçüncü sırasında, Jordan Peele imzalı korku filmi "Nope" (Hayır) bulunuyor. Hafta sonunda 8.5 milyon dolar kazanan filmin toplam gişe hasılatı 100 milyon dolara yaklaştı.

Vizyondaki bir ayını geride bırakan Marvel filmi "Thor: Love and Thunder" bu hafta sonunda 7.6 milyon dolar hasılatla gişenin dördüncü sırasında yer aldı. Pandemi döneminin en çok kazanan animasyon filmi olarak rekor kıran "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi" bu hafta gişenin son sırasına geriledi. Filmin altıncı hafta sonundaki gişe hasılatı 7.1 milyon dolar olurken Kuzey Amerika gişesindeki toplam hasılatı 334.6 milyon dolar oldu.

BİZE ULAŞIN