David Beckham Yeni Bir Belgesel Dizisinde Topu Pas Veriyor

İsimsiz proje şu anda üretimde.

Giriş Tarihi: 20.07.2022 12:44

Kusursuz geçişlere ve daha da kusursuz sakallara hazır olun, çünkü David Beckham'ın kariyeriyle ilgili bir belgesel dizisini Netflix'te yayınlanacak. Oscar ödüllü yönetmen Fisher Stevens (The Cove) ve Emmy ödüllü yapımcı John Battsek ( Searching for Sugar Man ) belgesel üzerinde çalışıyor.

Dr. Beckham'ın Doğu Londra'daki işçi sınıfı köklerinden, tüm zamanların en ikonik ve başarılı futbol oyuncularından biri olarak kariyerine kadar olan hayatını inceleyecek. Beckham geçen yılki MIPTV'de dizi hakkında "Şimdi [hikayemi] anlatmanın tam zamanı" dedi . "Kariyerimde birçok farklı bölüm geçti. İyi yönleri, olumsuz yönleri, çocukları, ailesi, bunun pek çok katmanı var." Yeni şov, futbol yıldızının Michael Jordan'ın ESPN belgeseli The Last Dance'den esinlendiğini söylediği bir formatta hepsini ele alacak.

Belgesel, Beckham'ın kişisel arşivlerine eşi görülmemiş bir erişime sahip olacak ve son 40 yılda daha önce hiç görülmemiş görüntülerin yanı sıra günümüz hatıralarını ve samimi anlarını sergileyecek. Ayrıca Beckham'ın kendisi ve arkadaşları, ailesi ve meslektaşları ile röportajlar da yer alacak.

Şu anda ismi belli olmayan belgesel dizisinin kurgusu Chris King ve Bjorn Johnson, sinematografisi ise Tim Cragg tarafından yapılacak.

BİZE ULAŞIN