Christian Bale ve Margot Robbie'li Amsterdam 'fragmanı'

Christian Bale, Margot Robbie, Chris Rock, Taylor Swift ve daha bir çok oyuncunun yer aldığı 'Amsterdam' filminin fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 07.07.2022 15:36

20th Century Fox, David O. Russell'ın yıldızlarla dolu filmi Amsterdam'ın kaotik fragmanını yayınladı.

Fragman, Chris Rock'ın karakterinin, cinayetle suçlanan ve "ne olursa olsun birbirlerini korumaya" yemin eden üç arkadaşa odaklanan "kutudaki ölü beyaz bir adam" keşfetmesiyle açılıyor. Bu üç arkadaş Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington tarafından canlandırılıyor.

Suçlamanın ışığında grup, davayı çözmelerine yardımcı olmak için arkadaşını "canavarca bir şeyin" öldürdüğünü gördüğünü söyleyen yakın bir kaynağı (Robert De Niro) kullanıyor.

Yapımcılığını yine Russell'ın üstlendiği yıldızlarla dolu filmde Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña ve Rami Malek de yer alıyor.

New Regency'den Arnon Milchan, Matthew Budman, Anthony Katagas, Russell ve Bale ile birlikte yapımcılık yapıyor. Yönetici yapımcılar arasında Yariv Milchan, Michael Schaefer ve Sam Hanson yer alıyor.

BİZE ULAŞIN