Almodovar Ethan Hawke ve Pedro Pascal'ı seçti

Pedro Almodóvar'ın yeni projesi “Strange Way of Life”ta Ethan Hawke ve Pedro Pascal rol alacak.

Giriş Tarihi: 01.07.2022 09:32

Ethan Hawke, Pedro Almodóvar'ın bir sonraki filmi "Strange Way of Life"ta rol alacak. Oyuncu, yarım saatlik bir Western filminde oynamak için Almodovar'la anlaştı. İspanyol yönetmen, Cate Blanchett ile birlikte İngilizce ilk uzun metrajlı filmi "A Manual for Cleaning Women"i yapmadan önce western türündeki bu kısa filmi çekecek.

Hawke, "Game of Thrones"ta Oberyn Martell'i canlandıran Şilili aktör Pedro Pascal'ın karşısında yer alacak. Kısa film İngilizce çekilecek. Almodóvar kardeşlerin Madrid merkezli prodüksiyon şirketi El Deseo'da kurulan "Strange Way of Life", Silva adında bir adamın bir çölü geçerek Bitter Creek'e doğru at sürmesiyle başlıyor. Şerif Jake'i ziyarete gidiyor. 25 yıl önce, iki adam birlikte kiralık silahlı adamlar olarak çalışmışlardı.

Silva, gençliğinden kalan arkadaşıyla yeniden karşılaşma bahanesiyle gelir. Yeniden karşılaşmalarını kutlarlar. Ancak, ertesi sabah Şerif Jake, ziyaretinin asıl sebebinin eski dostluklarının anıları olmadığını söyler. Pedro Almodóvar, salı günü El Deseo tarafından yayınlanan bir bildiride, "Daha fazlasını söylemeyeceğim çünkü senaryonun tüm sürprizlerini ortaya çıkarmak istemiyorum." dedi. Film, güney İspanya'daki Almería'daki Tabernas çölünde ve ayrıca Sergio Leone'nin 50 yıl önce Clint Eastwood ile spagetti Western "Dolar" üçlemesini çekmek için inşa ettiği yerleşimde çekilecek.

Filmin adının Amalia Rodrigues tarafından yazılan ve söylenen ünlü bir fadonun başlığını yansıttığı açıklandı. Şarkı sözleri, kişinin kendi arzularını görmezden gelen bir varoluştan daha garip bir varoluş olmadığını iddia ediyor. Bu da filmin normal bir Western motifinden ziyade arzuyu ne kadar açabileceği sorusunu gündeme getiriyor. "Strange Way of Life"ta genç yetenekler Jason Fernández, José Condessa, George Steane ve Manu Ríos'un yanı sıra Pedro Casablanc ve Sara Salámo da yer alıyor.

BİZE ULAŞIN