Emma Robert Spider-Man Spinoff Filmi Madame Web'in Kadrosuna Katıldı

Sony Pictures'ın Madame Web filminin kadrosuna genişliyor.

Giriş Tarihi: 30.06.2022 16:34

Başrolünde Dakota Johnson'ın yer aldığı Sony'nin yaklaşmakta olan Madame Web filmine Emma Roberts dahil oldu.

Venom'un 2018'deki başarısından sonra Sony, haklarına sahip olduğu Spider-Man ile ilgili Marvel karakterlerini kullanma planlarını artırmaya başladı. Bu, ortaya çıkmamış bazıları ve Morbius da dahil olmak üzere çeşitli fikirlere yol açtı. Madame Web , SJ Clarkson'ın daha önce filmi yönetmeyi kabul etmesiyle, bu planlardan çıkacak olan Spider-Man yan filmlerinden biri. Filmin Spider-Man karakterini çoklu evren bağlantıları ile yeniden tasarlaması bekleniyor.

Madame Web'deki hareket, 2022'nin başlarında Dakota Johnson'ın projeye baş karakter olarak katılmasıyla hız kazandı. Filmin kadrosu büyümeye devam etti ve Euphoria'dan Sydney Sweeney de kadroda yer aldı. Madame Web'in kadrosunda Ghostbusters: Afterlife oyuncusu Celeste O'Connor, Transformers: The Last Knight'ın Isabela Merced'i ve The Serpent'in Tahar Rahim'i bulunuyor.

Şimdi, Deadline'dan bir rapor Emma Roberts'ın Sony'nin Madame Web filminin kadrosunda olduğunu paylaşıyor. Kimi oynadığına dair bir detay yok. Emma Roberts daha önce Scream Queens ve American Horror Story gibi dizilerde rol almıştı. Filmleri arasında We're The Millers, Nerve ve Scream 4 yer alıyor. Emma Roberts'ın Madame Web'e eklenmesi, ilk süper kahraman film rolünü işaret ediyor.

Madame Web'deki detayların hala çoğu gizli, ancak Sony'nin bu yaklaşan Spider-Man spinoff'unu çok sayıda kadın yıldızla doldurduğu açık. Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced ve Emma Roberts, filme geniş bir aktris yelpazesi sunuyor. Şu anda yalnızca Dakota Johnson'ın bir Marvel süper kahramanı oynadığı doğrulandı, ancak bu diğer yıldızların birçoğunun da bilinen karakterler olması mümkün.

BİZE ULAŞIN