Esquire Yaz 2022 Çıktı!

Esquire 2022 Yaz sayımız raflarda yerini aldı

Giriş Tarihi: 29.06.2022 13:35

Esquire Yaz 2022 dopdolu içeriğiyle raflarda yerini aldı.

FAIRPLAY
Asla Pes Etme!
EuroLeague kupasını kaldırması için ikinci kaptanı çağırıp kenara çekilerek spor dünyasına sportmenliği hatırlattı. Dizinden sakatlık yaşadığı bugünlerde ise hayat mottosu gibi "asla pes etmiyor". Anadolu Efes takımının kaptanı Doğuş Balbay, bir sporcu olarak hayatını Esquire 2022 Yaz sayımızda anlatıyor.

Yaz ayları, sıkı çalışmanın yerini maviliklere ve ruh sakinliğine bıraktığı, "sonsuzluğu" hissettiğimiz zamanlar. Yaz sayımızda baştan sona siz de bu ruh halini hissedeceksiniz. Kapak yıldızımız Anadolu Efes takımının kaptanı Doğuş Balbay da bize yakın zamanda hatırlattığı "fair play" ruhuyla bu ruh halini tamamlıyor.

Balbay, dizinde sakatlık yaşayıp sahalardan uzak kaldığı bir sezon sonunda Euroleague kupasını kaldırmak için sahneye çıkmış, ikinci kaptanı çağırarak kupayı ona vermiş ve kenara çekilmişti. Sahalarda, iş dünyasında, hatta tüm hayatımızda görmek istediğimiz hareketler bunlar.

Sezonun kreatif tasarımları yanında hayatımıza yeni giren teknolojik yüzükleri, Meta'nın oyun dünyasına girişini, elektrikli board'ları da tartışıyoruz. Aynı zamanda üst düzey otomobillere ilişkin incelemelerimiz, Avrupa'da en iyi yol rotaları seçkimiz sayfalarda.

Stresli hayatın izleri en çok cildimizde görülüyor: Bakım editörümüzün konuya ilişkin önerilerini kaçırmayın.

Hayattan Ne Öğrendim'de "How I Met Your Mother" dizisinin yıldızlarından Jason Segel ilginç bir itirafta bulunuyor. Dizi sürerken sanılanın aksine kendisini başarılı hissetmediğini, hatta mutsuz olduğunu anlatıyor ve şöyle diyor: "Yeni filmimin son büyük zaferim olduğunu düşünmüyorum ama doğruyu söylemek gerekirse benim için zaferin anlamı da değişti." Sizin için zaferin anlamı nedir? İşte, maviliklere doğru uzanırken düşünmek için iyi bir soru...

BİZE ULAŞIN