'James Bond' Yıldızı Léa Seydoux, Lady Margot olarak 'Dune: Part 2'ye Katılıyor

James Bond' Yıldızı Léa Seydoux; Lady Margot olarak, Christopher Walken, Florence Pugh ve Austin Butler'la birlikte Dune Part 2 için kolları sıvadı.

Giriş Tarihi: 23.06.2022 14:00

Damla Yüce

James Bond'un yıldızı Léa Seydoux'un Denis Villeneuve'ün Dune: Part 2'sine katılacağı öğrenildi. Deadline'dan gelen yeni bir habere göre, Fransız aktris şimdi bilim kurgu destanının devamında Lady Margot olarak rol almak için görüşmelerde bulunuyor.

Léa Seydoux filmde, Oscar ödüllü Christopher Walken, Marvel Studios'dan Florence Pugh ve Elvis filminin başrolünde ortalığı sallayan Austin Butler dahil olmak üzere seriye yeni katılan diğer oyunculara eşlik edecek. Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin ve Javier Bardem gibi diğer önemli oyuncular da kendi rollerini yeniden canlandıracaklar.

Dune evrenine aşina olmayanlar için Lady Margot, imparatorun kisvesi altında insanlığı kendi planına göre ilerletmek için çeşitli evlere sızan ve onları etkileyen insanüstü yeteneklere sahip bir kardeşlik olan Bene Gesserit'in önemli bir üyesidir. Seydoux'nun canlandırdığı karakter; psikolojik gözlem ve farkındalık, baştan çıkarma, hatta taşıdığı herhangi bir yavrunun cinsiyetini kontrol etme ve kontrol etme yeteneği gibi sayısız yeteneğe sahip.

Dune: Part 2'nin şu anda 20 Ekim 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. Film hakkında yeni güncellemeler için esquire.com.tr'yi takipte kalın!

BİZE ULAŞIN