Snowpiercer, Dördüncü Sezonuyla Final Yapacak

TNT, Snowpiercer'ı 4. sezondan sonra iptal etti.

Giriş Tarihi: 20.06.2022 15:27

Distopik gerilim TV dizisi Snowpiercer, Bong Joon-ho'nun aynı adlı 2013 filminin yanı sıra Jacques Lob, Benjamin Legrand ve Jean-Marc Rochette'in filme ilham veren 1982 tarihli çizgi romanı Le Transperceneige'e dayanıyor.

Snowpiercer, Mayıs 2020'de gösterime girdi ve izleyicileri, insanlığın son birkaç kalıntısının, adını taşıyan lüks trende bir dünyanın donmuş çorak arazisini sürekli olarak çevrelediği 2026 yılına taşıdı. Ana oyuncu kadrosunda Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright, Iddo Goldberg ve Susan Park'ın yer aldığı Snowpiercer'da Steven Ogg, Rowan Blanchard, Sean Bean, Chelsea Harris ve Archie Panjabi gibi oyuncular daha sonraki sezonlarda topluluğa katılıyor.

Bir TNT sözcüsü yaptığı açıklamada, "Snowpiercer'ın TNT'de başarılı, çok sezonlu bir çalışmanın ardından sona ereceğini doğrulayabiliriz. Yetenekli yazarları, oyuncuları ve ekibi orijinal filmden olağanüstü bir öncül aldı ve onu heyecan verici şekillerde hayata geçirdi, artık hayranların kalplerinde ve zihinlerinde sonsuza kadar kalacak." dedi. Dizinin üç sezonu Türkiye'de Netflix üzerinden izlenebiliyor.

BİZE ULAŞIN