Kit Harington, Jon Snow Olarak Geri Dönüyor

HBO, Jon Snow etrafında dönen bir Game of Thrones devam serisi üzerinde çalışıyor ve Kit Harington geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 17.06.2022 14:37

HBO, Jon Snow'un devam eden maceraları etrafında dönen bir Game of Thrones devam serisi geliştiriyor ve oyuncu Kit Harington'ın yeniden karaktere hayat vereceği bildiriliyor. George RR Martin'in en çok satan fantastik roman serisi Buz ve Ateşin Şarkısı, Game of Thrones evrinine dönüşerek adeta televizyon tarihine geçti.

8. sezonun ardından sona ermesinin üzerinden üç yıl geçmesine rağmen, diziyle ilgili projelerin ardı arkası kesilmiyor. Bu ağustos ayında prömiyer yapacak House of the Dragon'un ardından Jon Snow'a odaklanacak yeni bir devam dizisinin yolda olduğu öğrenildi.

Harington'ın canlandırdığı Jon Snow, Game of Thrones'ta oldukça önemli bir figürdü. Jon, dizinin değişen planlarında çok önemli bir rol oynadı, en önemlisi, 5. sezonda öldürüldüğünde en büyük şoklardan birinde yer aldı, ancak daha sonra yeniden canlandırıldı. Game of Thrones'un sonunda Snow, Daenerys Targaryen'i (Emilia Clarke) öldürdüğü için Westeros'tan sürgün edildi; Wildlings ile Sur'un ötesine kuzeye gitti ve sonunda barış içinde görünüyordu.

Şimdi öyle görünüyor ki barış çok uzun sürmeyecek. THR , HBO'nun şimdi Jon Snow merkezli potansiyel bir Game of Thrones devam serisi geliştirdiğini açıkladı . Dizi hala çok erken geliştirme aşamasında, ancak ilerlemesi durumunda Harington, Jon rolünü yeniden canlandırak. Bu noktada yaratıcı ekibin hiçbir üyesi açıklanmadı.

Jon, Game of Thrones 8. sezon finalinde Westeros'tan ayrılırken, inkar edilemez bir şekilde yeni bir hikayeye öncülük etmek için en uygun karakterlerden biri. Duvarın ötesindeki maceraları, Martin'in dünyasının bu yönünün daha büyük bir keşfine izin verebilir ve belki de yeni yaratıkların ortaya çıkmasına yol açabilir. Bununla birlikte, Jon gibi popüler bir karakterle, yaratıcı ekip yakında yerine oturursa bu gösterinin hızla ilerlemesi için iyi bir şans var.

BİZE ULAŞIN