Disney'den 100 bin dolarlık özel jetli gezi teklifi

Disney, dünyadaki her Disney parkına 110.000 dolarlık özel jet gezisi sunuyor. Macera ise 75 kişi ile sınırlı tutulacak.

Giriş Tarihi: 16.06.2022 12:19

Disney, kişi başı 110.000 dolar tutarında bir "yapılacaklar listesi macerası" olan, "Dünya Çapında Disney Parkları: Özel Jet Macerası" paketini resmi olarak tanıttı.

75 nokta ile sınırlı olan tur, İzlandaair tarafından gerçekleştirilen ve 24 gün boyunca dünyanın dört bir yanındaki 12 Disney parkının tamamına özel "VIP-yapılandırılmış" Boeing 757 jet gezilerini içeriyor üstelik bir şef, üç macera rehberi ve bir de doktor bu turda maceraperestlere eşlik edecek. Konuklar ayrıca yol boyunca dünyanın harikalarından bazılarına da uğrayacaklar. 3 dünya harikası ve 6 ülke gezilecek olan turda, iza Piramitleri, Eyfel Kulesi ve Tac Mahal ve Lucasfilm Kampüsü ve Walt Disney Stüdyoları çevresinde özel turlar içerecek ve tur konuklarına üç macera rehberi, Disney VIP'leri, kültür uzmanları ve sürpriz konuklar eşlik edecek.

24 günlük macera, 9 Temmuz - 1 Ağustos 2023 tarihleri arasında, önümüzdeki hafta başlayacak rezervasyonlarla gerçekleşecek, ayrıca Disney tarafından daha önce maceralara atılmış olanlara öncelik verilecek. Bu gezi sırasında konukların ödemesi gereken ilk 110 bin dolara gidiş ve dönüş uçak biletleri dahil değil sadece bir çok öğünü karşılama sözü veriyor Disney.

Minimum yaş 14 kabul edilirken çocuklar için özel bir indirim de bulunmuyor.

BİZE ULAŞIN