BLACKPINK 'Rolling Stone' Kapağına çıkan İlk Asyalı Kız Grubu Olarak oldu

BLACKPINK grubu, 'Rolling Stone' kapağında yer alan ilk Asyalı Kız Grubu olarak tarih yazdı.Bu, Rosé, Lisa, Jennie ve Jisoo tarafından elde edilen bir başka başarı olarak yorumlandı.

Giriş Tarihi: 25.05.2022 14:06

BLACKPINK bir kez daha tarih yazdı ve Rolling Stone'un kapağını süsleyen ilk Asyalı kız grubu oldu.

Rosé, Lisa, Jennie ve Jisoo'dan oluşan kız grubunun kamera arkası görüntülerini gösteren bir video yayınlandı ve birçok hayran da grubun saç modeli ve rengindeki değişimine dikkat çekti. Rolling Stone'a göre, BLACKPINK yakın gelecekte büyük sahneye geri dönecek.

BLACKPINK grubu bir yıldan fazladır yeni bir albüm ya da single yayınlamadı, ancak bu yıl içinde piyasaya sürüleceği bildirilen bir sonraki albümleri için çok çalıştıklarını doğruladılar.

Grubun en sevilen üyelerinden Jisoo, "Biz sadece tamamlanmış bir beste almıyoruz," dedi ve ekledi "En başından beri, köprüleri oluşturup, bazı duyguları ekleyip, geri bildirim alışverişinde bulunuyoruz - ve bu yaratma süreci müziğimizle gurur duymamı sağlıyor. Önceden yapılmış şarkıları alsaydık, bu bize robot gibi hissettirirdi. Süreci tamamlamayı daha çok seviyorum çünkü 'Bunu şarkı sözlerine eklemeye ne dersin? Koreografiye bu hareketi eklemeye ne dersin?' şeklinde yaratıcı olabiliyoruz."

BİZE ULAŞIN