Bad Bunny Sony ve Marvel için El Muerto olarak Başrol Oynamayı Düşünüyor

Bad Bunny Sony ve Marvel filminde başrolü üstlenecek. Bad Bunny, El Muerto rolü için “mükemmel” yorumunda bulundu.

Giriş Tarihi: 25.05.2022 14:13

Damla Yüce

Bad Bunny, Sony ve Marvel'in yakında çıkacak olan El Muerto süper kahraman filmindeki başrolü hakkında açıklamalarda bulundu ve karaktere duyduğu heyecanı ve onun açacağı kapıları paylaştı.

Porto Rikolu yıldız, karakterin diğer Latinx Marvel karakterlerinden daha az popüler olmasına rağmen El Muerto'nun neden onun için "mükemmel" olduğunu düşündüğünü açıkladı. Bad Bunny "Güreş izleyerek büyüdüm" diyor ve El Muerto nesiller boyu güçlere sahip bir güreşçi oldu. "Bu rol mükemmel ve El Muerto'nun epik olacağını biliyorum. Ben bir Marvel hayranıyım ve artık bu ailenin bir parçası olduğum gerçeği hala bir rüya gibi geliyor." diyor başarılı yıldız.

Bad Bunny, filmle ilgili hissettiği baskıya da değindi. "Belki bazı insanlar için durum farklıdır, çünkü ne kadar yükseğe çıkarlarsa o kadar az baskı hissederler, çünkü belki de yaptıkları her şeyin başarılı olacağından emindirler. Ama ben tam tersiyim - ne kadar çok izleyici kazanırsam, ne kadar yükselirsem, devam etmem için o kadar fazla baskı hissediyorum. Bazen bunu düşünmekten uyuyamıyorum. Günlerce uyumadan geçiyorum."

Bad Bunny insanların başardığı işle gurur duyacağını düşünüyor.

BİZE ULAŞIN