Zac Efron Kalbinin "High School Musical"in Devamında Olduğunu Söylüyor

Bu, “yeni bir şeyin başlangıcı” olabilir.

Giriş Tarihi: 17.05.2022 16:35 Güncelleme Tarihi: 17.05.2022 16:36

Zac Efron, eğer yapılacaksa, Disney serisi "High School Musical"e yeniden başlamak için geri dönme olasılığına çok açık olduğunu açıkladı.

34 yaşındaki oyuncu bir röportaj sırasında bu kouya ilgi duyup duymadığı sorulduğunda "Tabii ki!" dedi. Efron, "Geri dönüp o ekiple çalışmak için herhangi bir biçimde bir fırsata sahip olmak çok harika olurdu. Kalbim hala orada. Bu inanılmaz olurdu. Umarım gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

"High School Musical" TV filmi ilk olarak 2006'da Disney Channel'da yayınlandı ve 2007'de devam filmi izledi. Üçüncü film olan "High School Musical 3: Senior Year" 2008'de sinemalarda gösterime girdi.

Zac Efron ve Vanessa Hudgens'ı bir yıldıza dönüştüren High School Musical filmleri, diziye dönüştürüldü. Serinin mirası şu anda Disney+ dizisi "High School Musical: The Musical: The Series"de yaşıyor. Gençliğe hitap eden ve orijinalinden daha iyi yorumlar almasına rağmen aynı popülerlikte olmayan dizi, Olivia Rodrigo'nun canlandırdığı Nini karakterini odağına alıyor.

High School Musical: The Musical: The Series oyuncu kadrosunda Olivia Rodrigo'nun yanı sıra Joshua Bassett, Sofia Wylie, Matt Cornett, Frankie A. Rodriguez, Kate Reinders gibi isimler yer alıyor.

BİZE ULAŞIN