Blake Lively ile Anna Kendrick Başrollü A Simple Favor 2 Geliyor

2018 yapımı A Simple Favor'ın devamı, orijinal yıldızlar Anna Kendrick, Blake Lively ve yönetmen Paul Feig'in geri dönmesiyle resmen gerçekleşiyor.

Giriş Tarihi: 12.05.2022 12:19 Güncelleme Tarihi: 12.05.2022 12:37

Anna Kendrick ve Blake Lively'nin başrolünde yer aldığı 2018 yağımı A Simple Favor'ın devam filmi geliyor. Darcey Bell'in aynı adlı 2017 romanına dayanan ve 2018'de yayınlanan A Simple Favor, bekar bir anne ve küçük bir kasaba vlogger'ı olan Stephanie Smothers (Anna Kendrick) ile gizli bir üst sınıf yöneticisi Emily Nelson'ın (Blake Lively) arkadaşlığını takip ediyor. Emily aniden ortadan kaybolduğunda, Stephanie ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmayı kendine görev ediniyor.

Kendrick ve Lively başrollü A Simple Favor'ın oyuncu kadrosunda Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Rupert Friend ve Jean Smart ile yer alıyor. Paul Feig, Jessica Sharzer (American Horror Story) tarafından yazılan bir senaryoya dayanan gerilim filmini yönetti. A Simple Favor, Lionsgate için katı bir kritik ve ticari başarıydı, yalnızca 20 milyon dolarlık bir bütçeyle neredeyse 100 milyon dolarlık sınırı aştı ve Tomatometer'de %84 gibi güçlü bir puan aldı. Filmin ucu açık doğası göz önüne alındığında, izleyiciler her zaman potansiyel bir devam filmi hakkında konuştu.



A Simple Favor 2 , Deadline tarafından bildirildiği gibi resmi olarak devam ediyor. Lionsgate, proje için Amazon Studios ile birlikte çalışıyor ve orijinal oyuncu kadrosunun çoğunu yeniden bir araya getiriyor. Kendrick ve Lively rollerini yeniden üstlenmeyi kabul ederken, Feig bir kez daha senaryoyu kaleme alan Sharzer ile yönetmenliğe geri dönecek.

Bu haber birdenbire ortaya çıkmış gibi görünse de Feig, Twitter'da A Simple Favor'ın devamı ihtimaliyle yıllardır dalga geçiyor. Konuyla ilgili herhangi bir ayrıntı verilmemiş olsa da, Feige 2020 gibi erken bir tarihte A Simple Favor 2 için " harika bir fikri " olduğunu ve " bunu hangi stüdyo veya yayıncı isterse onu yapmaktan mutluluk duyacağını" açıkladı . 2018 filmi bir romandan uyarlanmış olsa da, Bell'in serisinde şu anda yeni bir kitap yok yani Feig ve Sharzer bu sefer üzerinde çalışacak herhangi bir kaynak materyale sahip olmayacak ve kendi hallerine bırakılacaklar.

BİZE ULAŞIN