"Avatar: Suyun Yolu" Filminden İlk Fragman Geldi

"Avatar: Suyun Yolu" 16 Aralık'ta sinemalarda!

Giriş Tarihi: 10.05.2022 11:41

20th Century Studios, ilk kez "Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında" filmi ile birlikte sinemalarda izleyicilerle buluşan "Avatar: Suyun Yolu" resmi fragmanını dijitalde de yayınladı.

James Cameron imzalı ilk "Avatar" filmi 2009 yılında vizyona girmiş ve tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olmuştu. "Avatar"ın toplamda dört film olacak olan devam filmlerinden ilki, "Avatar: Suyun Yolu"(Avatar: The Way of Water) 16 Aralık 2022'de izleyicilerle buluşacak.

İlk filmde yer alan olayların yaklaşık on yıl sonrasını anlatacak olan "Avatar: Suyun Yolu"; Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, onların karşılaştıkları zorlukları, birbirlerini güvende tutmak için harcadıkları çabayı, hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve göğüs gerdikleri trajedilerin hikayesini ele alıyor.

James Cameron'ın yönettiği, yapımcılığını Cameron ve Jon Landau'nun üstlendiği filmin başrollerinde Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement ve Kate Winslet yer alıyor.

İzleyicileri bu unutulmaz serüvene hazırlamak için, "Avatar" filmi de 23 Eylül 2022'de yeniden sinemalarda gösterime girecek.

BİZE ULAŞIN