Meghan Markle'ın Animasyon Filmi 'Pearl' İptal Edildi

Düşes Meghan'ın yarattığı çocuk şovu henüz geliştirme aşamasındaydı.

Giriş Tarihi: 05.05.2022 16:09 Güncelleme Tarihi: 05.05.2022 16:11

Düşes Meghan'ın animasyon dizisi artık Netflix'te prömiyer yapmayacak. Netflix, Sussex Düşesi tarafından kendisinin ve Prens Harry'nin çığır açan yapım anlaşmasının bir parçası olarak yaratılan ve yönetici yapımcılığını üstlendiği projenin prömiyerini yapma planlarını iptal etti. Geçici olarak Pearl başlıklı gösteri, tarihteki çeşitli etkili kadınlardan yazılar bulan 12 yaşındaki bir kızın maceralarını takip edecekti.

Deadline, dizinin Netflix'te hala geliştirilmekte olduğunu ve Archewell Productions'ın ilk animasyon şovu olacağını bildirdi. Haber, yayıncının geçen hafta diğer iki çocuk animasyon dizisinin de iptal edilmesiyle abone sayısında düşüş olduğunu açıklamasının ardından bir kesinti dalgasının ortasında geldi.

Archewell altında belirlenen diğer projeler, Harry'nin geçen ay Hollanda'nın Lahey kentinde gerçekleşen Invictus Oyunları'na yaptıkları yolculukları konu alan Harry'nin yaklaşan belgesel dizisi Heart of Invictus da dahil olmak üzere hala ilerlemeye devam ediyor.

Pearl'ün diğer yayıncılarda veya ağlarda ele alınıp alınmayacağına dair şu ana kadar bir haber yok . Dizi ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında, dük ve düşesin çok yıllı anlaşması kapsamındaki ikinci gösteri olarak duyuruldu.

Meghan yaptığı açıklamada, "Onun yaşındaki birçok kız gibi, kahramanımız Pearl de hayatın günlük zorluklarının üstesinden gelmeye çalışırken kendini keşfetme yolculuğunda" dedi. "Netflix'in güç merkezi platformuyla ortak olan Archewell Productions ve bu inanılmaz yapımcıların, tarih boyunca sıra dışı kadınları kutlayan bu yeni animasyon dizisini size bir araya getireceği için çok heyecanlıyım. David Furnish ve ben bu özel diziyi getirmek için sabırsızlanıyoruz. ve bugün bunu duyurabildiğimiz için çok mutluyum." demişti.

BİZE ULAŞIN