Açlık Oyunları "Ballad of Songbirds and Snakes" ile Geri Dönüyor

Açlık Oyunları'nın (Hunger Games) öncesini anlatacak “The Ballad of Songbirds and Snakes” (Kuşların ve Yılanların Şarkısı) filmi Kasım 2023'te vizyona girecek.

Giriş Tarihi: 29.04.2022 12:23

Lionsgate, CinemaCon sunumunda "Açlık Oyunları" (Hunger Games) serisinin öncesini anlatacak olan "The Ballad of Songbirds and Snakes" filminden ilk tanıtımı yayınladı. Filmin vizyon tarihi 17 Kasım 2023 olarak açıklandı.

Klip, şu anda yapım aşamasında olan filmden herhangi bir görüntü göstermedi ve filmin kadrosunu açıklamadı. Bunun yerine, klip buzlu ağaç dallarının çarpıcı çekimleri ve göz alıcı bir altın üzerinde kaydırılırken, "Dünya keşfedecek... kimin ötücü kuş... ve kimin yılan olduğunu." yazısı yer aldı.

"The Ballad of Songbirds and Snakes" Katniss Everdeen'in maceralarından on yıllar önce geçiyor ve sonunda Panem'in zalim başkanı olan genç Coriolanus Snow'un merkezine alıyor.

Suzanne Collins'in çok satan macera roman serisinden uyarlanan "Açlık Oyunları" serisinin ilk filmi 2012 yılında vizyona girdi. Başrollerini Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth'ün üstlendiği seri 2014 yılında iki bölüm olarak yayınlanan "Açlık Oyunları: Alaycı Kuş" ile son buldu.

BİZE ULAŞIN