"Siyah Telefon"dan Türkçe Altyazılı Fragman geldi

24 Haziran'da beyazperdeyle buluşması planlanan The Black Phone (Siyah Telefon) korku ve gerilimseverleri koltuklarında soğuk soğuk terletmeye hazır.

Giriş Tarihi: 27.04.2022 15:24

Yaratıcı farklılıklar konusunda anlaşmazlığa düştüğü için Doctor Strange in the Multiverse of Maddness filminin yönetmen koltuğundan erken kalkan Scott Derrickson, Ethan Hawke'ın başrolü üstlendiği The Black Phone (Siyah Telefon) ile korku özüne geri dönüyor.

Kariyerinin en dehşet verici rolünde dört Akademi® adaylığı bulunan Ethan Hawk ve ilk rolünü canlandıran Mason Thames'in oynadığı Siyah Telefon'un yapımcısı, yönetmeni ve ortak yazarı Lanet, Şeytan Çarpması ve Marvel'ın Dr. Strange filmlerinin de yazarı ve yönetmeni olan Scott Derrickson. Derrickson "Siyah Telefon" filminin senaryosunu C. Robert Cargill ile birlikte kaleme aldı. İkili Doctor Strange ve Sinister'da da birlilkte çalışmıştı.

Derrickson ve C. Robert Cargill tarafından yazılan hikaye, Joe Hill'in 2004 yılında yazdığı aynı adlı kısa öyküsünün bir uyarlaması. Siyah Telefon'da 13 yaşındaki bir çocuğun başından geçen kabus gibi olaylar anlatılıyor.

Finney Shaw, 13 yaşında utangaç ama zeki bir çocuktur ve sadist bir katil tarafından kaçırılıp, çığlık atmanın pek işe yaramadığı ses geçirmez bir bodruma kapatılır. Duvarda bağlantısı olmayan bir telefon çalmaya başladığında Finney, katilinin önceki kurbanlarının seslerini duyabildiğini fark eder. Kendi başlarına gelenlerin, Finney'nin başına gelmemesi konusunda kesin kararlıdırlar.

Filmin fragmanı sadist bir katil olarak karşımıza çıkacak olan Ethan Hawke'ın ürperticiliğini göz önüne seriyor. Korku filmi severlerin merakla beklediği film 24 Haziran'da sinemalarda olacak.

BİZE ULAŞIN