Julia Roberts 20 Yıl Sonra Romantik Komedi Başrolünde

Julia Roberts 20 yıldan fazla bir süre sonra bir romantik kopmedi filminin başrolünde yer alıyor.

Giriş Tarihi: 19.04.2022 14:22

Romantik komedilerin sonsuza kadar kraliçesi olan Julia Roberts , Hollywood'daki yerini asla kaybetmeyecek. Onu düşündüğümüzde aklımıza harika sinema, kült klasikleri ve sektördeki en parlak gülümseme geliyor. Bu yüzden dört yıldır bir film çekmemesi ya da yirmi yıldan fazla bir süredir romantik bir komedide oynamaması garip.

New York Times ile yaptığı yeni bir röportajda aktris , Hollywood'dan çekilmek istemediğini söyledi. "Tasarım gereği değildi, ilgimi çeken bir şey bulamamak gibiydi. Yılların ne kadar çabuk geçtiğine şaşırdım" dedi.

Neyse ki, ekrana geri döndü ve bu yıl iki büyük rol üstleniyor: biri yakında çıkacak olan Ticket to Paradise filminde eski kocası (George Clooney) ile Bali'ye seyahat eden endişeli bir anne ve diğeri Martha Mitchell, Starz mini dizisi Gaslit'te Nixon'ı Watergate'e karışmakla suçlayan Başkan Richard Nixon'ın başsavcısı John Mitchell'in (Sean Penn tarafından oynanan) eksantrik, konuşkan karısı. Dizideki hikaye zaman zaman karanlıklaşsa da, Roberts hepimizin bildiği ve sevdiği karizmayı gösterme şansına da sahip olacak.


George Clooney ile Julia Roberts

"İnsanlar bazen romantik komedi yapmadığım için geçen süreyi, yapmak istemedim şeklinde yorumluyor. Aktris Times'a verdiği demeçte, Notting Hill seviyesindeki bir senaryo veya En İyi Arkadaşımın Düğünü seviyesinde çılgın eğlence olduğunu düşündüğüm bir şey okumuş olsaydım, yapardım" dedi. "Ol Parker'ın yazıp yönettiği, bu filme kadar onlar yoktu." Bahsettiği romantik komedi Ticket to Paradise'ın bu sonbaharda piyasaya çıkması planlanıyor.

Roberts, filmin senaryosunu okuduğunda, "Bu sadece George Clooney ise işe yarar" diye düşündüğünü ve tesadüfen Clooney'nin de onun için aynı şeyi düşündüğünü ekledi.

Roberts'ın en iyi filmlerinden biri olan En İyi Arkadaşımın Düğünü'nün yayınlanmasından bu yana 25, Notting Hill'den bu yana 23 yıl geçti.

"20 yıl olamaz, değil mi?" Roberts röportajda kendi Hollywood zaman çizelgesi karşısında şok olduğunu söyledi. "İşte şu: Bir şeyin yeterince iyi olduğunu düşünseydim yapardım. Ama son 18 yılda üç çocuğum oldu. Bu çıtayı daha da yükseltiyor çünkü o zaman sadece bu malzeme iyi değil mi? ayrıca kocamın çalışma programının ve çocukların okul programının ve yaz tatilinin matematik denklemi. Sadece, Ah, sanırım bunu yapmak istiyorum."


Sean Penn ile Julia Roberts

Roberts, 2002'den beri görüntü yönetmeni Daniel Moder ile evli ve ikisinin üç çocuğu var: Hazel, Phinnaeus ve Henry Moder.

Aktris, ailesiyle birlikte evde olmaktan ve ev hanımı olmaktan "büyük gurur" duyduğunu ve çocukları küçükken onların yanında olabilmek için çok daha az çalıştığını söyledi. Artık büyüdükleri için, Roberts, "çocuklarıma yaratıcı olabileceğimi ve bunun benim için anlamlı olduğunu göstermek için bir sorumluluk duygusuna sahip olduğunu" söyledi.

Gaslit bu ayın sonunda 24 Nisan'da vizyona girecek ve Ticket to Paradise 21 Ekim'de sinemalarda olacak.

Bunca zamandan sonra romantik komedi moduna geri dönmesinin onun için kolay olup olmadığı sorulduğunda Roberts, Times'a , "İyi haber evet. Gülmeyi ve komik olmayı seviyorum." dedi.


BİZE ULAŞIN