Warner Bros. Ezra Miller'lı Projelerini Durdurmak İstiyor

Birkaç gün önce Hawaii'de tutuklanan Ezra Miller, taciz iddialarıyla gündeme gelmişti.

Giriş Tarihi: 07.04.2022 14:00

Warner Bros. Pictures, geçtiğimiz günlerde Hawaii'de tutuklanan, şiddet ve taciz iddialarıyla gündeme gelen Ezra Miller'ın yer aldığı projeleri durdurma kararını görüşüyor.

Rolling Stone'da yer alan habere göre, "Fantastik Canavarlar" ve "Justice League" aktörünün Hawaii'de "düzensiz davranış ve taciz" nedeniyle tutuklanmasından kısa bir süre sonra, Warner Bros. ve DC yöneticileri 30 Mart'ta acil bir toplantı düzenleyerek aktörün Warner Bros.'taki geleceği hakkında tartıştılar.

Kaynaklara göre, toplantıda Miller'ın dahil olduğu tüm gelecek projelerini durdumanın yanı sıra planlanmış olan kamuya açık gösterimleri durdurmak konusunda fikir birliğine varıldı.

Hem Rolling Stone'da hem de Page Six'te yer alan başka bir haberde, Miller'ın çalıştığı setlerde zaman zaman "ani sinir atakları" yaşadığı ancak bunların şiddete ya da sesli tepkiye dönüşmediği bilgisi yer alıyor.

Söz konusu kararın, hali hazırda çekimleri tamamlanmış olan ve 2023 Haziran'ında vizyona girmesi planlanan "The Flash"ı nasıl etkileyeceği belirsiz. Miller filmin başrolünü oynadığı için, çekimlerin tekrarlanması ve/veya filmi yeniden kurgulama olasılığı, çoklu evren hikayesini yeniden biçimlendirme olasılıklarını ortaya çıkarsa bile çok pahalıya mal olacağından tercih edilmesi zor görünüyor.

Ezra Miller ayrıca önümüzdeki Cuma sinemalarda vizyona girecek olan "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları"nda izleyici karşısına çıkacak. Bu konuda herhangi bir adım atılıp atılmayacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

BİZE ULAŞIN