You Dizisinin 4. Sezon Çekimleri Başladı

Netflix'in en sürükleyici (kurgusal) seri katili bir sezon daha geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 04.04.2022 15:38

Netflix, Ekim 2021'de 3. sezonun yayınlanmasından günler önce, hit gerilim filmi You'yu dördüncü sezon için yeniledi. oe Goldberg'i (Penn Badgley) NYC'den LA'e Bay Area banliyölerinde takıntılı bir aşkın peşinde koşarken takip eden şov, katilin yol boyunca kendi pisliğini de temizlemesiyle, üçüncü sezonunu 111 milyon kişinin izlediği Netflix'in en popüler dizilerinden biri.

Dizinin yaratıcısı Sera Gamble Variety'e verdiği demeçte, "Netflix'in Size böylesine muazzam bir destek gösterdiği ve dünyanın dört bir yanındaki insanların Joe'yu son 3 sezonda izlemekten keyif aldığı için çok minnettarız. Tüm You ekibi, 4. sezonda aşkın yeni, karanlık yönlerini keşfetmekten heyecan duyuyor." dedi.

Geçen sezonun finali, Joe'nun Madre Linda'daki patlayıcı süresinin ardından ülkeden kaçtığını ve son takıntısı Marienne'i (Tati Gabrielle) bulmak için Paris'e doğru yola çıktığını gördü.

Netflix, dün şifreli bir gönderiyle gerilimin yeni çekim yerini açıkladı. Resimde, şimdi sakalı ve karakterinin giydiğinden biraz daha uzun saçları olan Badgley, Londra binasının dışında bir yönetmen koltuğunda oturuyor.

Sezonun Paris yerine Londra'da geçeceğinin açıklanmasıyla birlikte açıklanan 4. sezon oyuncu listemizin tamamı artık elimizde. Netflix daha önce Şubat ayında, Lukas Gage'in oyuncu kadrosuna istediğini elde etmek için ne gerekiyorsa yapan, varlıklı bir anne babanın partici ve hayal kırıklığı yaratan oğlu Adam olarak katıldığını duyurmuştu. Ölen Forty'ye ne kadar benzese de, Adam ve Joe pek iyi geçinemeyebilirler.

Kadroya ayrıca Ghosts yıldızı Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman ve Ed Speleers ile öğrenciler, aristokratlar ve hatta Deadline'a göre bir prenses de dahil olmak üzere çeşitli karakterlerle tekrar eden diğer aktörler katılıyor . Ritchie, Joe'dan hemen hoşlanmayan zeki ve son derece sadık bir sanat galerisi yönetmeni olan Kate'i canlandırırken, Keeper, Kate'in en iyi arkadaşı, sosyetik ve Adam'ı destekleyen aristokrat bir kız arkadaşı olan Lady Phoebe'yi canlandıracak . Hickman, akranları arasında bir yabancı olan, parlak, büyük ve hevesli bir yazar olan Nadia'yı canlandıracak ve Speelers, siyasi bir kariyer başlatması için baskı gören saygısız bir yazar olan Rhys'i oynayacak. Tati Gabrielle ise rolünü tekrar geri dönecek.

BİZE ULAŞIN