"The Godfather"ın 50. Yılı Oscar Sahnesinde Kutlandı

The Goffather'ın 50. yılı için Francis Ford Coppola, Al Pacino ve Robert De Niro, Oscar ödül töreninde bir araya geldiler.

Giriş Tarihi: 29.03.2022 13:34

94. Akademi Ödülleri, geçtiğimiz günlerde vizyona girişinin 50. yıldönümünü kutlayan "The Godfather"a saygılarını sundu.

Filmin yönetmeni Francis Ford Coppola ve yıldızı Al Pacino ile 1974'te "The Godfather Part II"da rol alan Robert De Niro, Oscar ödül töreninde birlikte sahneye çıkarak, filmde emeği geçen "efsanelere" teşekkür ettiler.

Beyazperde'nin haberine göre Sean "Diddy" Combs'un tanıtımının ardından, 82 yaşındaki Coppola, 81 yaşındaki Pacino ve 78 yaşındaki DeNiro, sahnede birlikte yürüdüler ve törene katılan isimler tarafından ayakta alkışlandılar.

Francis Ford Coppola, DeNiro ve Pacino için "Bunun gibi anların samimi ve kısa olması gerektiğini hissediyorum ve harika arkadaşlarımın buraya gelip sizinle kutlamama yardım ettikleri için çok minnettarım. 50 yıl önce bu projeye gerçekten en sıra dışı işbirlikçilerle başladığık, birçoğu efsane ve o kadar çoklar ki hepsini sıralayamam ama hepsini iyi tanıyorsunuz" dedi.

"Bu yüzden yalnızca iki kişiye kalbimin derinliklerinden teşekkür edeceğim" diye Coppola, konuşmasının devamında The Godfather romanının yazarı Mario Puzo'ya ve filmin merhum yapımcısı Robert Evans'a teşekkürlerini sundu. Coppola konuşmasını teşekkür ederek ve "Yaşasın Ukrayna" diyerek sonlandırdı.

BİZE ULAŞIN