Nicole Kidman'ın tepkisi tokata değilmiş!

İşte Kidman'ın Oscar tokatının tüm dünyada duyulmasının ardından ortaya çıkan fotoğrafıyla ilgili gerçek.

Giriş Tarihi: 29.03.2022 16:27

Will Smith, karısı Jada Pinkett-Smith hakkında yaptığı tatsız şakanın ardından Akademi Ödülleri'nde Chris Rock'ı sahnede tokatlayarak herkesi şok ettikten hemen sonra, Oscar adayı Nicole Kidman'ın şok olduğu bir fotoğraf viral oldu.

Sosyal medyadaki bazı kişiler, törendeki ağızları açık bırakan ana tepkisinin kendisi olduğunu iddia etti. Ancak bu gerçek değil.Fotoğraf, Smith anı gerçekleşmeden çok önceye ait. Huffington Post, tören başlamadan önce Reuters fotoğrafçılarının o anı farklı bir açıdan çektiğini kaydetti. Haber sitesi ayrıca tokat atıldığında Kidman'ın kocası Keith Urban'ın ceketini giydiğini de kaydetti.

Rock, tokat için Smith'e suçlamada bulunmayı reddetti. Los Angeles Polis Departmanı, BAZAAR.com'un elde ettiği bir bildiri yayınladı. Departman, "LAPD soruşturma birimleri, Akademi Ödülleri programı sırasında iki kişi arasındaki bir olayın farkındadır" dedi. "Olay, bir kişinin diğerine tokat atmasıyla ilgiliydi. İlgili kişi, polise rapor vermeyi reddetti. İlgili taraf daha sonraki bir tarihte bir polis raporu isterse, LAPD bir soruşturma raporunu tamamlamak için hazır olacak."

BİZE ULAŞIN