George R.R. Martin: 'House of the Dragon'ı izledim ve beğendim

George R.R. Martin, çekimleri tamamlanan "House of the Dragon" dizisinin bir kısmını izlediğini belirterek, yapımı sevdiğini aktardı.

Giriş Tarihi: 21.02.2022 10:20

Damla Yüce

Game of Thrones'un yaratıcısı George R.R. Martin, HBO'nun yeni spin-off dizisi House of the Dragon'u izlediğini açıkladı.

Martin, dizi için duyduğu heyecanı dile getirerek bir nevi onay damgasını vurdu. Kendi resmi iletişimi için kullandığı tek medya platformu olan blogundaki yazısında: "Londra'dan heyecan verici bir haber - HOUSE OF THE DRAGON'un ilk sezonu için çekimlerin tamamlandığını öğrendim." dedi. "Hikaye, yönetmenlik, oyunculuk harika görünüyor" şeklinde överken, post prodüksiyon açısından daha yapılacak çok iş olduğunu belirten Martin, "Umarım siz de onları benim kadar beğenirsiniz. Şapkamı Ryan ve Miguel'in ekibi ile muhteşem kadromuz için çıkartıyorum" ifadelerini kullandı.

İlk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak dizinin başrol oyuncuları arasında Matt Smith, Emma D'Arcy, Milly Alcock, Olivia Cooke, Paddy Constantine ve Sonoya Mizuno gibi isimler yer alıyor. HBO üzerinden yayınlanacak dizinin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

BİZE ULAŞIN