"A Quiet Place 3" İçin Vizyon Tarihi Açıklandı

Hollywood'un sempatik çifti John Krasinski ve Emily Blunt'ın ilgi çeken korku serisi A Quiet Place'in merakla beklenen devam filmi 2025'te gelecek.

Giriş Tarihi: 16.02.2022 15:20

2018 yılında yönettiği ve senaryosunu Bryan Woods ve Scott Beck ile birlikte kaleme aldığı korku - gerilim filmi "A Quiet Place" (Sessiz Bir Yer) ile büyük beğeni toplayan ve 2020 yapımı devam filmini de yöneten John Krasinski, serinin üçüncü filminin 2025 yılında vizyona girmesini planladıklarını açıkladı.

Filmin uzak vizyon tarihi, üçüncü filmi merakla bekleyen hayranları üzdü. "A Quiet Place II" pandemi nedeniyle ertelenmiş ve 2021 yılında vizyona girmişti. Bu durumda serinin 2. ve 3. filmleri arasında, hayranlar tam dört yıl beklemiş olacaklar.

Kransinski'nin açıkladığı bu filmin, daha önce duyurulan isimsiz A Quiet Place spin-off filminden ayrı bir proje. A Quiet Place evreninde geçecek bir yan hikayeyi anlatacak filmin yönetmenliğini Michael Sarnoski üstlenecek ve bu film 2023 yılının sonlarında vizyona girecek.

"A Quiet Place 3" ise, büyük bir ihtimalle ilk iki filmde izlediğimiz karakterlerin devam hikayesini anlatacak. Yapımcılığı üstlenen John Krasinski'nin filmin yönetmenliğini yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Ancak projenin uzak bir tarihte gelecek olmasının en muhtemel nedenin Krasinski'nin başka bir filmin yönetmenliğini üstleniyor olması, "A Quiet Place 3" filminin de Krasinski tarafından yönetileceğini işaret ediyor.

John Krasinski şu sıralarda, The Office dizisindeki rol arkadaşı Steve Carell ve Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge gibi isimlerin rol alcağı "If" adlı filmin yönetmenliğini yapmaya hazırlanıyor.

BİZE ULAŞIN