2022 Oscar Ödül Töreni’nin Sunucuları Belli Oldu

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 94. kez sahiplerini bulacak olan Oscar Ödülleri’nin sunucuları belli oldu. Üç yıl aranın ardından yeniden sunucuyla gerçekleştirilecek töreni, Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes sunacak.

Giriş Tarihi: 16.02.2022 15:07

2022 Oscar Ödülleri, üç yıl aranın ardından yeniden sunucuyla gerçekleştirilecek.

Yıllardır üst üste reytinglerde hüsrana uğrayan Oscar törenini sunacak isimler belli oldu. Bu yıl 94. kez düzenlenen törenin sunuculuğunu Amy Schumer (40), Regina Hall (51) ve Wanda Sykes (57) üstlenecek.

Üç komedyen katıldıkları ABC TV'de yayınlanan 'Good Morning America' programında töreni sunacakları haberini doğruladı.

Hall, Schumer ve Sykes yayınladıkları basın açıklamasında, "Herkesin törende iyi zaman geçirmeye hazır olmasını istiyoruz. İyi zaman geçirmeyeli epey oldu" dedi.

Schumer programda, "Bunun iyi bir fikir olduğu kimin aklına geldi bilmiyorum ama yanımda yakın arkadaşlarım Wanda ve Regina ile Oscar'ı sunuyorum" diye konuştu.

Törenin yapımcılığını üstlenen Will Packer (47), töreni üç perde halinde ve her sunucunun birer saat sahnede kalacağı şekilde hazırlamayı düşünüyor. Packer bu seneki tören için, geniş hayran kitlesine sahip üç kadın komedyenden oluşan güçlü bir ekip seçti.

BİZE ULAŞIN