Russian Doll 2. Sezonundan Yeni Kareler Yayınlandı

Russian Doll 2. sezonu hakkında her şey...

Giriş Tarihi: 12.02.2022 12:18

Netflix , Natasha Lyonne, Leslye Headland ve Amy Poehler tarafından yaratılan Emmy ödüllü alaycı ve yürek burkan dizi Russian Doll'un ilk sezonunu yayınlayalı üç uzun yıl oldu. Şimdi, Russian Doll nihayet ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor.

Hızlı bir hatırlatmaya ihtiyacınız varsa, 1. sezon Nadia'nın (Lyonne tarafından oynanan) her gün öldüğü bir zaman döngüsüne sıkış kalmasını ve 36. doğum günü partisinin gecesinin tekrar tekrar yaşamasını anlatıyordu. Sonunda, aynı ölümcül zaman döngüsünü yaşayan Alan (Charlie Barnett) ile karşılaştı.

2. SEZON NE HAKKINDA OLACAK?

Önümüzdeki sezon hakkında bildiğimiz her şey;

İkinci sezon, Nadia ve Alan'ın (en azından bildiğimiz kadarıyla) sonunda zaman döngüsünden kurtuldukları finalden dört yıl sonrasını anlatıyor.

Netflix'in resmi özetine göre:

Russian Doll'ın ikinci sezonu, Nadia (Natasha Lyonne) ve Alan (Charlie Barnett) ölümcül zaman döngüsünden birlikte kaçtıktan dört yıl sonra, genellikle mizahi ve bilimkurgu bir mercekle varoluşsal temaları keşfetmeye devam edecek. Sonsuz ölümden bile daha kötü bir kaderi keşfeden bu sezonda Nadia ve Alan, Manhattan'ın en kötü şöhretli yerlerinden birinde bulunan beklenmedik bir zaman portalı aracılığıyla geçmişlerinin derinliklerine inecek. İlk başta bunu sürekli genişleyen, çağları kapsayan, nesiller arası bir macera olarak deneyimlerler, ancak çok geçmeden bu olağanüstü olayın umduklarından daha fazlası olabileceğini keşfederler ve birlikte bir çıkış yolu aramaya başlarlar.

2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2. sezon için henüz resmi bir yayınlanma tarihi açıklanmasa da Russian Doll'ın bu baharda geri dönmesini bekleyebiliriz. Deadline'ın Mart 2020'de bildirdiğine göre, diğer dizilerin tecrübe ettiği gibi COVID-19 virüsünün patlak vermesinin ardından üretim ertelendi.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Lyonne ve Barnett, zaman döngüsünden kurtulan Nadia ve Alan olarak rollerini yeniden canlandıracaklar ve Greta Lee'nin de Nadia'nın eksantrik arkadaşı Maxine olarak geri dönmesi bekleniyor. Yayınlanan yeni fotoğraflarda da görüldüğü üzere Schitt's Creek'ten Annie Murphy de 2. sezon kadrosuna katıldı.

BİZE ULAŞIN