John Wick'in spin-off dizisine beş yeni oyuncu eklendi

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin spin-off dizisi The Continental'e beş yeni oyuncu eklendi.

Giriş Tarihi: 09.02.2022 15:29

Damla Yüce

Keanu Reeves'in başrolüne hayat verdiği John Wick serisinin spin-off dizisi The Continental oyuncu kadrosunu genişletiyor.

Nefes kesen aksiyon serisine Supergirl'den Katie McGrath, Rectify'dan Ray McKinnon, Never Have I Ever'dan Adam Shapiro, Fear the Walking Dead'den Mark Musashi ve Malignant'dan Marina Mazepa katılacak. McGrath, serinin üçüncü filminde ilk kez sahneye çıkan bir karakter olan The Adjudicator'ı canlandıracak, McKinnon ve Shapiro ise Jenkins ve Lemmy adlı yeni karakterleri oynayacak. Musashi ve Mazepa, oyuncu kadrosunu iki High Table (Yüksek Şura) suikastçısı Hansel ve Gretel ile tamamlıyor.

Beşliye oyuncu kadrosunda Mel Gibson, Colin Woodell, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate ve Ben Robson eşlik ederken, Greg Coolidge ve Kirk Ward dizi sorumlusu ve ortak yazar olarak katılacak. The Continental, John Wick serisinde öne çıkan suikastçılar için güvenli bir sığınak görevi gören Continental'in kökenleri anlatılacak.

Woodell'den Winston Scott, 70'lerin New York'unda ana karakteri oynayacak. Karanlık ve gizemli bir yeraltı dünyasında en tehlikeli suçlularının buluşma noktası olarak hizmet eden ikonik oteli ele geçirmek için yürek burkan bir girişimle maceraya atılacak.

Şu anda The Continental için henüz resmi bir çıkış tarihi yok, John Wick serisi hakkında daha fazla bilgi için takipte kalın!

BİZE ULAŞIN