Sam Raimi'den Spider-Man: No Way Home açıklaması

'Örümcek Adam' ve 'Örümcek Adam 2' yönetmeni Sam Raimi, 'No Way Home'u yenilikçi buluyor.

Giriş Tarihi: 26.01.2022 17:39

Damla Yüce

Film yapımcısı Sam Raimi, gişe rekorları kıran Spider-Man: No Way Home hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve Marvel'in Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için yaptığı çalışmalarla ilgili bir güncelleme teklif etti.

Variety'e konuşan Raimi, No Way Home'u "yenilikçi" olarak nitelendirdi. Başarılı yönetmen; Tobey Maguire, Willem Dafoe ve Alfred Molina'nın 2002 ve 2004'teki ilk iki Spider-Man filmindeki rollerini yeniden canlandırdığını görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Film yapımcısı, "Çok eğlenceliydi" dedi ve ekledi, "No Way Home'u sevdim ve birlikte izlediğim seyirciler çıldırdı. Alfred ve Defoe'yu izlemek, onların rollerini bir sonraki adıma taşıyışlarını görmek çok keyifliydi. Ve Tobey her zamanki gibi harikaydı. Söyleyebileceğim en iyi kelime, benim için tazeleyiciydi."

Doctor Strange devam filmiyle ilgili olarak Raimi, geçen yılın sonlarında "kayda değer yeniden çekimlere" ihtiyaç duyduklarını belirten raporlar nedeniyle çekimlerin bitip bitmediğinden emin olmadığını açıkladı. Raimi, filmin sonunda tamamlanıp tamamlanmadığına yanıt olarak şunları söyledi: Keşke bu sorunun cevabını bilseydim. Marvel ekibi hakkında bildiğim tek şey durmayacakları. Olabildiğince harika olana kadar zorlamaya devam edecekler.

Raimi ayrıca Marvel'i "birlikte çalışmak için harika bir ekip" olarak nitelendirerek, "Bence bu şaşırtıcı olmayan bir sürprizdi." diyor.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs'ta vizyona giriyor.

BİZE ULAŞIN