Mary Elizabeth Winstead ‘Ahsoka’nın Kadrosunda

Mary Elizabeth Winstead, başrolde Rosario Dawson'ın oynadığı Star Wars Dizisi ‘Ahsoka’ya katıldı

Giriş Tarihi: 26.01.2022 14:33

Mary Elizabeth Winstead, kariyerinde farklı bir ivme yakalamak üzere. Aktris, Lucasfilm ve Disney+'ta prodüksiyona girmeye hazırlanan bir sonraki Star Wars canlı aksiyon dizisi Ahsoka'nın tomurcuklanan kadrosuna katıldı. Rosario Dawson, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda çıkışını yapan, Star Wars'ın animasyon tarafında popüler olan ve hayranların çok sevdiği karakter Ahsoka Tano olarak rol alıyor.

Return of the Jedi olaylarından beş yıl sonrasında geçen dizide Hayden Christensen, Ukraynalı aktris Ivanna Sakhno ve Avustralyalı tiyatrocu Natasha Liu Bordizzo'nun da oyuncu listesinde yer alması planlanan dizi için Anakin Skywalker rolünü yeniden canlandırıyor. Senaryo ayrıntıları ve Winstead'in karakter bilgileri henüz gizliliğini koruyor.

Star Wars dizi sorumlusu Dave Filoni senaryoyu yazıyor ve Jon Favreau ile birlikte yapımcılığı yürütüyor. Prodüksiyon bu bahar California'da başlıyor. Winstead, kariyerinin bu aşamasında aksiyon modundaydı. En son Netflix'in 2021 intikam gerilim filmi Kate'de görüldü ve ondan önce 2019 DC filmi Birds of Prey için Avcı'nın çizmelerini giydi. Ayrıca Ang Lee'nin Gemini Man filminde Will Smith'le birlikte rol aldı.

Aktris, Quentin Tarantino'nun Death Proof filminden Live Free or Die Hard'a, Scott Pilgrim vs. the World'den Abraham Lincoln: Vampire Hunter'a kadar uzanan performansları ile tür alanında her zaman bir demirbaş oldu. Ayrıca; John Goodman'ın karşısında 10 Cloverfield Lane'de rol aldı ve Fargo'nun sezonlarından birinin bir parçasıydı.

BİZE ULAŞIN