Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Adı Belli Oldu

Dizi tarihinin en pahalı projelerinden biri olması beklenen Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin isminin “The Lord of the Rings: The Rings of Power” olacağı duyuruldu.

Giriş Tarihi: 21.01.2022 12:20

Amazon'daki "Yüzüklerin Efendisi" dizisinin yeni bir videoyla tam adı açıklandı. Videoda, erimiş metalin bir tahta parçasındaki oyukları doldurduğu görülürken bir kadın sesi şöyle diyor: "Gökyüzünün altındaki Elf kralları için üç yüzük. Cüce lordlar için taştan salonlarında yedi tane. Ölümlü insanlar için dokuz. Gölgelerin uzandığı Mordor ülkesindeki karanlık tahtındaki lord için bir tane." Daha sonra resmi isim ortaya çıkıyor: "The Lord of the Rings: The Rings of Power"

Ocak 2021'de yayınlanan dizinin resmi özeti şu şekildeydi: "Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan, Orta Dünya'daki kötülüğün yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken, hem tanıdık hem de yeni bir karakter topluluğunu izliyor. Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden, Elf başkenti Lindon'ın görkemli ormanlarına, nefes kesen ada krallığı Númenor'a ve haritanın en uzak noktalarına kadar giden bu krallıklar ve karakterler, uzun zaman sonra yaşayacakları miraslar oluşturacaklar."

Merakla beklenen epik fantezi dizisi, 2 Eylül 2022'de prömiyer yapacak ve sonrasında her hafta yeni bölümler gelecek. Gösterinin ilk sezonunun çekimleri 2 Ağustos 2021'de Yeni Zelanda'da tamamlandı. Amazon, tamamen Birleşik Krallık'ta çekilen ikinci bir sezonu çoktan onayladı. Oyuncular arasında Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani yer alıyor.

BİZE ULAŞIN