Fransız Aktör Gaspard Ulliel Kayak Kazasında Hayatını Kaybetti

Oyuncu Gaspard Ulliel, Fransa'nın Savoie bölgesinde kayak yaparken geçirdiği kaza nedeniyle 37 yaşında hayatını kaybetti.

Giriş Tarihi: 20.01.2022 10:13 Güncelleme Tarihi: 20.01.2022 10:18

Fransız oyuncu Gaspard Ulliel en son olarak Marvel'in yakın zamanda yayınlanacak olan televizyon dizisi Moon Knight'ta rol almıştı. Fransa'nın tanınan oyuncularından olan Ulliel'in ailesi haber ajansı AFP'ye yaptıkları açıklamada Alpler'deki bir kaza sonucu ünlü aktörün hayatını kaybettiğini aktardı.

Oyuncunun kayak yaparken bir başka kişiyle çarpışması sonucu ciddi bir beyin travması geçirdiği ve hava yoluyla Grenoble'daki bir hastaneye nakledildiği aktarıldı. Ulliel, kazanın ertesi günü hayatını kaybetti.

Kazaya karışan diğer kişinin hastaneye kaldırılmadığı ve soruşturmanın yürütüldüğü belirtildi.

Fragmanı daha bu hafta yayımlanan Moon Knight dizisinde Ulliel, Midnight Man karakterini canlandırıyordu.

HANNIBAL İLE DÜNYA ÇAPINDA TANINDI
Ulliel aynı zamanda model olarak da kariyerine devam ediyordu.

2010 yılında Bleu de Chanel parfümünün yüzü olarak Martin Scorsese'in yönettiği bir reklam filminde yer almıştı. 1984 yılında Paris'te doğan Ulliel, 11 yaşından beri oyunculuk yapıyordu. 2007 yılında Hannibal Doğuyor filminde Hannibal'ın gençliğini canlandırdığı rolüyle dünya çapında ün kazanmıştı.

Ulliel, çocukken bir köpek tarafından ısırılmış, bir röportajında bu saldırıdan ötürü yüzünde oluşan yaranın gamze gibi algılanmasının kariyerinde yardımcı olduğunu söylemişti.

Ulliel'in sevgilisi Gaëlle Piétri ve oğulları da kayak tatilinde ünlü oyuncu ile beraberdi.

BİZE ULAŞIN