Daniel Radcliffe “Weird Al’ Yankovic”i Canlandıracak

Weird Al’ Yankovic’in biyografisi niteliğinde çekilmesi planlanan “Weird: The Al Yankovic Story” filminde Yankovic'e Daniel Radcliffe hayat verecek. Eric Appel tarafından yönetilecek filmin çekimleri Şubat ayında başlayacak.

Giriş Tarihi: 20.01.2022 14:15 Güncelleme Tarihi: 20.01.2022 14:16

Daniel Radcliffe, "Weird: The Al Yankovic Story" filminde, Grammy ödüllü müzisyen Weird Al' Yankovic'i canlandıracak. Film, Roku'nun ilk orijinal biyografi filmi olacak ve yalnızca The Roku Channel'da yayınlanacak. Proje, Funny Or Die ve Tango yapımcı şirketleri tarafından üretilecek. Yankoviç filmin senaryosunu, Weird: The Al Yankovic Story'nin yönetmen koltuğuna da oturacak Eric Appel ile birlikte yazdı.

Son olarak Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts ile seyirci karşısına çıkan Radcliffe'in başrolünü üstlendiği filmin prodüksiyonu, şubat ayı başlarında Los Angeles'ta başlayacak. Beş kez Grammy kazanan Weird Al' Yankovic ise 2014 yılında çıkardığı Mandatory Fun ile Billboard'un En İyi 200 listesinde bir numaradan giriş yapan ilk komedi albümünün sahibi olarak anılıyor.

Yankoviç yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Son filmim "UHF" 1989'da çıktığında, hayranlarıma her 33 yılda bir saat gibi büyük bir sinema filmi yayınlayacağıma dair ciddi bir yemin ettim. Programa uygun olduğumuzu söylemekten çok mutluyum." Filmin çekimleri Şubat ayının başında, Los Angeles'ta başlayacak.

BİZE ULAŞIN