The Morning Show 3. Sezon Onayını Aldı

The Morning Show, resmi olarak üçüncü sezonuyla geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 13.01.2022 11:24

Apple TV+, 2. sezon finalinin büyük bir heyecanla sona ermesinden iki ay sonra, The Morning Show'un 3. sezon onayını aldığını duyurdu. Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un başrollerini paylaştığı The Morning Show en başta iki sezon olarak planlanmıştı.

3. Sezon duyurusuna ek olarak yayıncı Charlotte Stoudt'un yeni bölümler için showrunner olarak görev yapacağını doğruladı. Daha önce Fosse/Verdon ve Homeland için yazan Stoudt , diziyi geliştiren ve 3. Sezonda danışman olarak görev yapacak olan Kerry Ehrin'in yerini alıyor.

Apple TV+ Programlama Başkanı Matt Cherniss, " The Morning Show'un son iki sezonda dünya çapındaki izleyiciler arasında yankı uyandıran güncel hikayeleri keşfederken aynı zamanda inanılmaz derecede bağımlılık yaratan ve eğlenceli olduğunu izlemek heyecan vericiydi. Charlotte'un üçüncü sezonda bu olağanüstü karakterleri nereye götürdüğünü görmek ve Jennifer, Reese ve hayranlık uyandıran kadromuzun sabah televizyonunun büyüleyici dünyasına getirmeye devam ettiği sihri izlemek için heyecanlıyız." dedi.

BİZE ULAŞIN