"Red Notice"in Devam Filmleri Geliyor

Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne 'The Rock' Johnson'ın başrollerini paylaştığı 'Red Notice', Netflix'in en çok izlenen filmi olmuştu. Kolları sıvayan yapımcılar filmin devamında 2 ve 3'ü çekmeye hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 13.01.2022 15:39 Güncelleme Tarihi: 13.01.2022 15:41

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot gibi yıldızları barındıran ve Rawson Marshall Thurber tarafından yazılıp yönetilen Red Notice, Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen filmleri listesinde zirvede yer alıyor. Film Netflix'in hizmet verdiği 94 ülkede Top 10 listesinde yer alıyor ve bunların içinden 47 ülkede ise en çok izlenen bir numaralı film.

Yayınlandığı ilk haftalarda Netflix'in faaliyette olduğu onlarca ülkede en çok izlenen içerik olan film, eleştirmenlerden geçer not alamasa da Netflix izleyicileri tarafından çok beğenildi. Deadline'ın haberine göre, Netflix şimdi devam filmleri üzerine çalışıyor.



Rawson Marshall Thurber tarafından yazılan ve yönetilen Red Notice, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının, başka bir sanat eseri hırsızı ile iş birliği yapmasını anlatıyordu. Yıldız oyunculu kadrosu ve aksiyon - macera ile komediyi harmanlayan tarzıyla ilgi çeken Red Notice'e iki devam filmi daha çekilecek.

Red Notice 2 ve 3'ün çekimlerinin aynı anda gerçekleştirilmesi ve ilk devam filminin 2023'ün başında yayınlanması planlanıyor. Henüz oyuncu kadrosuyla ilgili resmi bir açıklama yok fakat, filmin üç yıldızının da devam filmlerinde olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca devam filmlerinde başka yıldız isimleri de göreceğimiz ve tıpkı George Clooney ve Brad Pitt'li Ocean's serisinde olduğu gibi her filmde kalabalıklaşan bir oyuncu kadrosu göreceğimiz de konuşuluyor.

BİZE ULAŞIN