The Godfather Dizisi "The Offer"ın Yayın Tarihi Belli Oldu

The Godfather film serisinin kamera arkasını anlatan The Offer dizisinin yayın tarihi açıklandı.

Giriş Tarihi: 12.01.2022 17:03

Paramount+, Miles Teller'ın başrolde olduğu The Godfather'ın yapımıyla ilgili beklenen mini dizisi The Offer'ı 28 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu.

10 bölümlük dizinin ilk üç bölümü lansman sırasında yayınlanacak. Kalan yedi bölüm, Perşembe günleri haftalık olarak gelecek.

The Offer, iki kez Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy'nin (Teller), Francis Ford Coppola'nın yönettiği ve Puzo'nun çok satan romanından Mario Puzo ile uyarladığı ikonik 1972 filmi The Godfather'ı yapma deneyimine dayanıyor.

Teller'a ek olarak, oyuncu kadrosunda Robert Evans rolünde Matthew Goode, Bettye McCartt rolünde Juno Temple, Joe Colombo rolünde Giovanni Ribisi, Francis Ford Coppola rolünde Dan Fogler, Charles Bluhdorn rolünde Burn Gorman, Barry Lapidus rolünde Colin Hanks ve Mario Puzo rolünde Patrick Gallo yer alıyor.

The Offer, Oscar ve Emmy adayı yazar Michael Tolkin (Escape at Dannemora, The Player) tarafından oluşturulup yazıldı. Tolkin, senaryoyu dizinin yapımcılığını da üstlenen Nikki Toscano ile birlikte yazdı.

BİZE ULAŞIN