Rooney Mara, Biyografik Filminde Audrey Hepburn'ü Canlandıracak

Oscar adayı aktris Rooney Mara'nın Hollywood'un Altın Çağı'ndan ikonik bir yıldız olan Audrey Hepburn'ü oynayacağı bildirildi.

Giriş Tarihi: 10.01.2022 12:00

Apple Studios'un tarafından çekilen ve Audrey Hepburn'ün hayatını anlatan biyografik filmde ikonik yıldızı Rooney Mara canlandıracak.

1993 yılında 63 yaşında kanserden hayatını kaybeden Hepburn, "Roman Holiday", "Breakfast at Tiffany's" ve "My Fair Lady" gibi klasik filmlerdeki performanslarıyla tanınan bir oyunculuk efsanesiydi. Hepburn, 40 yıllık kariyeri boyunca, sonuncusunu ölümünden sonra aldığı Emmy, Oscar, Tony ve Grammy ödüllerini kazanarak EGOT statüsüne ulaştı. Aynı zamanda Afrika, Güney Amerika ve Asya'daki çocuklara yardım etmek için UNICEF ile birlikte çalışan ve 1992'de Başkanlık Özgürlük Madalyası'nı alan kendini adamış bir insani yardım çalışanıydı.

36 yaşındaki Mara, her ikisi de Oscar adaylığı kazanan "Ejderha Dövmeli Kız" ve "Carol"daki rolleriyle tanınıyor. En son, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette ve Willem Dafoe ile birlikte Guillermo del Toro'nun Nightmare Alley filminde rol aldı. Rooney Mara, Audrey Hepburn'e hayat vereceği yeni filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstleniyor.

Biyografik filmin yönetmenliğini "Call Me by Your Name"den tanıdığımız Luca Guadagnino yapacak. Senaryoyu ise The Giver"ın ortak yazarı Michael Mitnick kaleme alacak.

BİZE ULAŞIN