'Thor: Love and Thunder'ın kostümleri sızdı

'Thor: Love and Thunder' filminden Chris Hemsworth ve Natalie Portman'ın kostümlerinin artwork'ü sızdırıldı.

Giriş Tarihi: 04.01.2022 16:48

Damla Yüce

Tessa Thompson'ın tam Valkyrie zırhlı selfiesinin internete sızdırılmasından sadece bir gün sonra, Thor: Love and Thunder filmine ait ofiicial çizimleri de ortaya çıktı. Artwork, hayranlara hem Chris Hemsworth hem de Natalie Portman'ın Thor'una daha yakından ve daha ayrıntılı bir bakış sunuyor.

Resmedilen iki çizim, God of Thunder'ın kendi serisinin gelecek dördüncü bölümünde iki karakterin giyeceği yeni zırh takımlarını açıkça gösteriyor.

Orijinal Thor'un tarafında, benzer dökümlü kırmızı pelerini giydiği görülüyor, ancak kostümü Marvel Sinematik Evreni'ndeki önceki görünümlerinden büyük ölçüde ayrılıyor. Bu defa kraliyet mavisi ve altın rengi bir renk şemasının baskın olduğunu görüyoruz. Beklendiği gibi, çekiç yerine yeni Stormbreaker baltasını kullanıyor. Jane Foster karakteri ise daha geleneksel bir siyah ve gümüş takımın yanı sıra imza Thor kanatlı miğfer ve kırmızı pelerin ile boy gösterirken elinde Mjolnir (çekiç) tuttuğu görülüyor.

Thor: Love and Thunder'ın 8 Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

Valkyrie'nin oyuncusu Tessa Thompson'ın yakında çıkacak olan Marvel Studios filminden tam Valkyrie zırhlı selfie'sini ise aşağıya iliştiriyoruz.

Yeni filmler için heyecanlı mısınız?

BİZE ULAŞIN