The Weeknd'in Yeni Albümü Dawn FM 7 Ocak'ta Çıkıyor

The Weeknd yeni müzikle geri döndü.

Giriş Tarihi: 04.01.2022 09:36 Güncelleme Tarihi: 04.01.2022 12:43

The Weeknd, geçen yılki mega hit After Hours'dan bu yana ilk uzun metrajlı albümü olan Dawn FM adlı yeni albümünü bu Cuma yayınlayacağını duyurdu. Asıl adı Abel Tesfaye olan süperstar, projeyi şifreli bir video teaser ile açıkladı ve albümü "The Weeknd'in zihninden yeni bir sonik evren" olarak nitelendirdi.

Klip, Tesfaye'yi After Hours için teaserlarını takip eden güzel bir kadının yer aldığı tehlikeli bir sahnede gösteriyor. Bu albüm için sanatçı, yeni olabilecek bir şarkıdan enstrümantal ile biten bir tekno puanıyla kendisinin daha eski bir versiyonuna dönüşüyor. Teaser ayrıca şarkıcının Jim Carrey, Quincey Jones, Tyler the Creator, Lil Wayne ve Oneohtrix Point Never gibi albümdeki işbirliklerini de paylaşıyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

The Weeknd (@theweeknd)'in paylaştığı bir gönderi

Tesfaye, geçtiğimiz hafta sonu yeni müziğin yolda olduğuna dair bazı ipuçları da paylaştı. Yılbaşında, uzun süredir yaratıcı yönetmeni olan La Mar Taylor ile yaptığı bir sohbetten bir ekran görüntüsü yayınladı. Taylor'a yazdığı bir metinde, "Her şey yeniden kaotik görünüyor. Müzik iyileşebilir ve bu, başka bir albümün piyasaya sürülmesinden daha önemli hissettiriyor. Her şeyi bırakalım ve insanlarla birlikte tadını çıkaralım" yazdı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

The Weeknd (@theweeknd)'in paylaştığı bir gönderi

Ayrıca, "yarın şafakta uyanın..." başlığıyla ağaçların arasından parlayan güneşin bir resmini yayınlayarak albüm başlığına doğrudan bir ipucu verdi.

Tesfaye, geçen Temmuz'da çıkaracağı bir şeyler olduğunu ve "bununla gerçekten gurur duyduğunu" tweetlediğinde en yeni albümünü ilk kez ima etmişti.

BİZE ULAŞIN