"Don't Look Up" Netflix'te Zirveye Yerleşti!

Adam McKay'ın yönettiği, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın başrolünde oynadığı "Don't Look Up", 20-26 Aralık haftasında Netflix'te en çok izlenen içerik oldu.

Giriş Tarihi: 30.12.2021 11:18 Güncelleme Tarihi: 30.12.2021 11:34

Netflix, haftanın en çok izlenen içeriklerini açıkladı. Kullanıcıların toplam izleme sürelerine göre hesaplanan listelerde, hem globalde hem Türkiye'de Adam McKay tarafından yönetilen kara komedi Don't Look Up ilk sırada yer aldı. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothee Chalamet gibi yıldız isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Don't Look Up, Netflix'in faaliyette olduğu 73 ülkede haftanın en çok izlenen filmi oldu.

Geçtiğimiz haftalarda global olarak en çok izlenen filmler listesinde ilk sırada yer alan Sandra Bullock filmi The Unforgivable, bu hafta birinciliği Don't Look Up'a kaptırınca ikinci sırada yer aldı. Ayrıca listede Noel filmlerinin yoğunluğu dikkat çekiyor.

Türkiye'de en çok izlenen filmler listesine baktığımızdaysa vizyondaki filmlerin yansımalarını görüyoruz. Spider-Man: No Way Home ve Matrix Resurrections öncesi hafızalarını tazelemek isteyen izleyiciler serilerin önceki filmlerini izlemeyi tercih etmiş. Ayrıca en çok izlenen filmlerin arasında iki tane de yerli yapım bulunuyor. Ümit Ünal'ın Demet Evgar'lı filmi Sofra Sırları, haftanın en çok izlenen ikinci filmi olarak diğer yabancı filmleri geride bırakmış.

BİZE ULAŞIN