Squid Game'in geleceği ne olacak?

Squid Game'in Senaristi Hwang Dong-Hyuk Dizinin Geleceği Hakkında Konuştu

Giriş Tarihi: 29.12.2021 11:30
Squid Game yaratıcısı Hwang Dong-Hyuk, 2. ve 3. sezonların Netflix'le tartışıldığını söyledi. Büyük bir nakit ödül için, çocuk oyunlarının ölümcül versiyonlarında rekabet eden, borçlu bireylere odaklanan bir hayatta kalma gerilim dizisi olan Squid Game, bu yılın eylül ayında Netflix'te yayınlandı ve dünyayı etkisi altına aldı. Dokuz bölümlük Güney Kore dizisi, çıkışının ilk haftalarında yüz milyonlarca izleyici topladı, anlatımı ve temaları hakkında tartışmalara yol açtı ve uluslararası dramalara yeniden ilgi duyulmasına yol açtı.

Etkisi göz önüne alındığında ve ilk sezon finalinin kapıyı nasıl açık bıraktığı düşünüldüğünde, gerilimin devam edip etmeyeceği konusunda neredeyse hemen dedikodular başladı. Hwang, dizinin uzun yıllardır var olan bir çalışmanın sonucu olduğunu açıklayarak hayranlarına beklentilerini azaltmalarını tavsiye ederken dikkatli davrandı. Bununla birlikte, yaratıcı isim, Squid Game'in ikinci sezonunun bir noktada gerçekleşeceğini belirtti.

Yeni yorumlarda Hwang, potansiyel bir üçüncü sezonun da masada olabileceğini belirtiyor. Koreli yayıncı KBS ile çevrimiçi bir röportaj yapan Hwang, Squid Game'i ikinci sezon için geri getirme konusundaki tartışmaların devam ettiğini yineledi. Ancak, yazar-yönetmen buna ek olarak, bu görüşmelerin Squid Game'in olası üçüncü sezonu da içerdiğini söyledi ve "2. sezon ve 3. sezon için Netflix ile görüşmelerim devam ediyor. Yakında ya da herhangi bir zamanda bir sonuca varacağız." dedi.

Yöneticilerin Squid Game'in daha fazla bölümü için Hwang'a ulaşmaları hiç de şaşırtıcı değil. Gerilim filmi yalnızca Netflix'teki benzerlerine hükmetmekle kalmadı, aynı zamanda muhtemelen yılın en büyük dizisi oldu ve bir fenomen haline dönüştü. Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Ho-Yeon Jung, O Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo-ryoung dahil olmak üzere oyuncu kadrosunun çoğunu kendi filmlerinde yıldızlara dönüştürdü.

BİZE ULAŞIN