Yüzüklerin Efendisi Ekibi, Filmin 20. Yılına Özel Rap Videosu Çekti!

Yüzük Kardeşliği filminin vizyona girmesinin 20. yılını kutlamak isteyen talk show sunucusu Stephen Colbert ve serinin oyuncuları eğleceli bir rap videosuna imza attı.

Giriş Tarihi: 17.12.2021 08:17

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin ilk filmi Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği bundan tam 20 yıl önce vizyona girdi. Yönetmen Peter Jackson, J.R.R. Tolkien tarafından yazılan epik fantastik roman serisini beyaz perdeye taşıyarak tüm zamanların en beğenilen film üçlemelerinden birine imza attı.

Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Christopher Lee, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Andy Serkis ve Sean Bean gibi isimleri bir araya getiren Yüzüklerin Efendisi serisi, tüm dünyada çok sağlam bir hayran kitlesine sahip. Serinin en büyük hayranlarından biri olduğunu iddia eden bir isim de ünlü talk show sunucusu Stephen Colbert. Late Night at Stephen Colbert adlı programında, Yüzük Kardeşliği'nin vizyona girişinin 20. yılı olduğunu vve 20 yıldır bu film hakkında konuşmaktan hiç bıkmadığını söyleyen Colbert, neden 20. yıla özel görkemli kutlamalar yapılmadığını sordu.

Colbert, yine 2001 yılında vizyona giren Harry Potter ve Felsefe Taşı ile başlayan Harry Potter serisinin, HBO Max'te yayınlanacak olan özel buluşması Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'a değinerek "Harry Potter iyi, ama sonuçta bir Yüzüklerin Efendisi değil. Bence Peter Jackson'ın başarısı da benzer bir şekilde kutlanmayı hak ediyor." dedi.

"Yüzüklerin Efendisi, sinema tarihinin en iyi üçlemesi. Biliyorum bunu defalarca söyledim ama hiç bir zaman, bir kere bile rap olarak söylemedim" diyen Stephen Colbert devamında, Yüzüklerin Efendisi oyuncularının da kendisine katıldığı bir rap videosu yayınladı. Videoda Elijah Wood, Billy Boyd, Sean Astin, Dominic Monaghan, Orlando Bloom ve şarkıya Elfçe sözlerle katılan Hugo Weaving'in yanı sıra müzisyen Jon Batiste yer aldı.

İşte Stephen Colbert öncülüğünde toplanan Yüzüklerin Efendisi ekibinin 20. yıla özel rap videosu:

BİZE ULAŞIN