The Lost City Filminden İlk Kareler Geldi

Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe gibi isimlerle dev bir oyuncu kadrosuna sahip "The Lost City" filminden ilk görüntüler paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 16.12.2021 14:34

Paramount Pictures, Sandra Bullock, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe'in başrollerini paylaştığı, yakında çıkacak olan The Lost City filmine özel bir bakış sunarak yeni görüntüler ve film setindeki sahne arkası dinamiklerini yayınladı. Kısa bir sahnede yer alacağı da bilinen Brad Pitt de fotoğraflarda yer aldı.

Paramount Pictures, iddialı romantik aksiyon filmi "The Lost City"nin 15 Nisan 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. The King of Kong ve Undefeated gibi yapımlardan tanınan Seth Gordon'ın fikrinden yola çıkılarak hazırlanan projede Dana Fox senarist olarak yer alıyor.

Film, Tatum'un canlandırdığı kitabının kapak modeliyle bir adam kaçırma girişimine kapılan Bullock'un canlandırdığı münzevi romantizm yazarı Loretta Sage'in hikayesini takip edecek. Hikaye tuhaf maceralara dönüşecek ve Loretta'yı bir ormanın derinliklerine yolunu bulmaya bırakacak. Radcliffe, kaçırma planını yöneten eksantrik bir milyarder olan Fairfax'ı oynayan ana başrolü tamamlıyor.

BİZE ULAŞIN