Christopher Nolan'ın Son Projesi "Oppenheimer"ın Kadrosu Şekilleniyor

Oppenheimer'ın oyuncu kadrosu yıldız isimlerle genişlemeye devam ediyor.

Giriş Tarihi: 14.12.2021 12:50

Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın yapım aşamasındaki projesi "Oppenheimer" filminin oyuncu kadrosuna Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie de katıldı.

Cillian Murphy tarafından canlandırılacak olan J. Robert Oppenheimer'ın hayatını ve İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının üretilmesine olan katkısını konu alacak filmi için Nolan, Universal Stüdyoları ile anlaştı.

Nolan'ın "Dünyayı kurtarmak için onu yok etmeye göze alması gereken esrarengiz bir adamın tüyler ürperten paradoksunu anlatan bir gerilim filmi" olarak nitelendirdiği yapımın oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor.

FİLMİN KADROSUNDA MATT DAMON VE EMİLY BLUNT DA VAR
Halihazırda kadroda bulunan Murphy'nin yanı sıra Matt Damon ise Manhattan Project direktörü Leslie Groves'a hayat verecek. Emily Blunt, Oppenheimer'ın hayat arkadaşı Katherine "Kitty" Oppenheimer'ı canlandırırken; Robert Downey Jr. da Oppenheimer'ın Amerika Birleşik Devletleri'ne olan bağlılığını sorgulayan ve ünlü bilim insanının güvenlik iznini iptal ettiren duruşmaları başlatan Atom Enerjisi Komisyonu'nun kötü şöhretli başkanı Lewis Strauss'a hayat verecek.

Filmin planlanan vizyon tarihi ise 21 Temmuz 2023.

BİZE ULAŞIN